Gepocheerd kwartelei met prei, mousseline van Duvel en grijze garnalen
Schaaldieren , Eieren , Gluten en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de prei en snij fijn. Spoel de prei grondig en laat uitlekken.
-
Blancheer de fijngesneden prei. Hou apart en warm. Indien niet warm genoeg, zet nog enkele minuten in de microgolfoven.
-
Pocheer de kwarteleitjes 1 minuut in heet gezouten water. Voeg een scheutje azijn toe. Als de eitjes komen bovendrijven zijn ze goed.
-
Smelt de boter en hou warm.
-
Klop de eidooiers met het citroensap en 1 dl bier schuimig, op een matig vuur, op. Monteer met de warme geklaarde boter. Kruid met peper en zout. Hou apart.
-
Dresseer de warme prei op een bordje, met daarop een gepocheerd kwarteleitje.
-
Werk af met grijze garnalen en mousseline van Duvel tripel hop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven