Rib-eye carpaccio op zuiderse wijze

4Vlees30minPrint
Ingrediƫnten
  • 2 verpakkingen carpaccio rib-eye (inclusief Parmezaanse kaas en olijfolie of vinaigrette)
  • 4 eetlepels Boni Selection Griekse olijfolie
  • 4 koffielepels Boni Selection kappertjes
  • 4 eetlepels Spar pijnboompitten
  • 4 eetlepels zwarte olijven
  • 4 eetlepels Boni Selection tomatenpesto
  • 50 g Spar rucola
  • zeste van 2 citroenen
  • Parmezaanse kaas
Recept

1. Open de verpakking en leg de helft van de carpaccio op 1 bord.
2. Rooster de pijnboompitten in een hete pan met antikleeflaag.
3. Hak de olijven fijn. Rasp de Parmezaanse kaas.
4. Besprenkel het vlees met olijfolie. Kruid met peper en zout van de molen.
5. Werk af met zwarte olijven, tomatenpesto, kappertjes, Parmezaanse kaas, rucola, geroosterde pijnboompitten en citroenzeste.

< naar recepten