Rib-eye carpaccio op zuiderse wijze PT30M 4 porties 4 koffielepels Boni Selection kappertjes 4 eetlepels Boni Selection tomatenpesto 2 zeste van citroenen 4 el Boni Selection Griekse olijfolie 4 el pijnboompitten 2 verpakkingen carpaccio rib-eye (inclusief Parmezaanse kaas en olijfolie of vinaigrette) 4 el zwarte olijven 50 g Spar rucola blok Parmezaanse kaas

Rib-eye carpaccio op zuiderse wijze

d4329a04354b1f07941cff2d603ca1d2d0b6211fd6a550fecdf01cad96286c0e.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Open de verpakking en leg de helft van de carpaccio op 1 bord.

  2. Rooster de pijnboompitten in een hete pan met antikleeflaag.

  3. Hak de olijven fijn. Rasp de Parmezaanse kaas.

  4. Besprenkel het vlees met olijfolie. Kruid met peper en zout van de molen.

  5. Werk af met zwarte olijven, tomatenpesto, kappertjes, Parmezaanse kaas, rucola, geroosterde pijnboompitten en citroenzeste.