Rib-eye carpaccio op zuiderse wijze

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Open de verpakking en leg de helft van de carpaccio op 1 bord.
-
Rooster de pijnboompitten in een hete pan met antikleeflaag.
-
Hak de olijven fijn. Rasp de Parmezaanse kaas.
-
Besprenkel het vlees met olijfolie. Kruid met peper en zout van de molen.
-
Werk af met zwarte olijven, tomatenpesto, kappertjes, Parmezaanse kaas, rucola, geroosterde pijnboompitten en citroenzeste.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten