Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de pijnboompitten goudgeel in een droge pan. Laat afkoelen op een bordje.
-
Wrijf gekoelde borden in met citroensap.
-
Schik het vlees erop en laat de plakjes elkaar iets overlappen.
-
Verdeel de rucola erover, besprenkel met olijfolie en een kneepje citroensap.
-
Kruid met peper van de molen en fleur de sel.
-
Bestrooi met pijnboompitten en werk af met parmezaankrullen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven