Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
 - Vis en schaaldieren
 - Grillen
 - Braden
 - Vlees
 
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Druppel op elk bord wat olijfolie, een beetje balsamicoazijn, pesto en een beetje citroensap. Kruid met peper. Wrijf over het hele bord open met de onderkant van een lepel.
 - 
                    
                    
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Haal uit de pan en laat afkoelen op wat keukenpapier.
 - 
                    
                    
Bedek het bord met de sneetjes rundvlees.
 - 
                    
                    
Snij de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes en meng met wat fijngesnipperde basilicum en look. Kruid met peper en wat zeezout. Verdeel dit mengsel over de carpaccio.
 - 
                    
                    
Bestrooi met wat parmezaanpoeder.
 - 
                    
                    
Kruid met peper en zout. Verdeel de pijnboompitten over de borden.
 - 
                    
                    
Schik de rucola erop.
 - 
                    
                    
Werk af met Parmezaanse kaasschilfers en balsamicocrème.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders