Selder , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Caponata: pel de ui en het teentje look. Snipper alles fijn.
-
Snij de selder en aubergine in brunoise (= heel fijne blokjes van 0,5 x 0,5 cm).
-
Snij de olijven in fijne ringen.
-
Roerbak de aubergine 3 min in de pan met wat olijfolie.
-
Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Bak de ui met de look en selder in wat olijfolie beetgaar. Voeg de aubergine en tomatenpuree toe.
-
Blus met de kalfsfond. Voeg de suiker toe.
-
Roer de olijven en kappertjes eronder. Breng op smaak met zwarte peper, zout en citroensap.
-
Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
-
Smelt wat van de olie van de ansjovis in een pan.
-
Laat de ansjovisfilets smelten in de warme olie.
-
Mix de gesmolten ansjovis met de olie bij de roomkaas tot een smeuïge crème. Breng op smaak met enkele druppels citroensap. Bewaar in een spuitzak in de koelkast.
-
Beleg sneden brood met carpaccio. Werk af met de caponata, ansjoviscrème, schilfers Parmezaanse kaas, rucola, fleur de sel en zwarte peper. Druppel er wat olijfolie over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven