Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Blancheer de zeekraal en laat uitlekken. Haal de waterkersblaadjes van de steeltjes en spoel ze. Pel de look en snij in stukken.
-
Kook de erwtjes gedurende 2 minuten in een bodempje water. Giet ze af en laat uitlekken.
-
Pel de avocado’s en snij het vruchtvlees in stukken. Pureer samen met 4 eetlepels olijfolie, erwtjes, waterkers en look. Breng op smaak met limoensap, peper en zout.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet de penne af en schep de groene saus erdoor. Strooi de zeekraal erover en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven