Gluten , Lactose , Melk , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en snij in fijne plakjes. Snipper de lente-ui fijn.
-
Meng de sojasaus, sesamolie en sesamzaadjes goed onder elkaar. Kruid met peper en zout.
-
Kook de bulgur gaar, zoals aangegeven op de verpakking. Laat afkoelen.
-
Maak een torentje van bulgur in het midden van een kommetje. Verdeel de fijngesneden wortelen errond.
-
Serveer een mooie lepel geitenkaas op de bulgur. Werk af met lente-ui en sesamdressing. Kruid met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven