Vis , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Spruit
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de visbouillon met de gehakte peterselie en de boter. Mix en passeer door een fijne puntzeef. Kruid met peper en zout. Hou opzij.
-
Blancheer de gekuiste spruitjes in kokend gezouten water. Giet af en laat schrikken onder koud stromend water. Laat uitlekken.
-
Schil de aardappelen en snij er een cilinder uit van 3 cm diameter. Snij van de cilinder fijne schijfjes van 1 mm. Spoel de aardappelschijfjes zeker niet.
-
Strijk de bovenzijde van de kabeljauw in met mosterd. Leg de fijne aardappelplakjes schubsgewijs op de vis tot hij helemaal bedekt is. Druk goed aan.
-
Leg de kabeljauw met de aardappelzijde naar onder in een antikleefpan met hete geklaarde boter en olijfolie. Laat op middelmatig vuur bakken tot de aardappelzijde mooi goudbruin kleurt.
-
Keer de vis om en laat de andere zijde verder garen op een zacht vuurtje.
-
Snij de spruitjes in 2 en warm ze op in wat boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Pel de sjalot en kook gaar in wat water met boter. Snij de sjalot in 2 en serveer bij de vis.
-
Warm de saus op.
-
Schik de vis op het bord met daar rond de groenten. Werk af met de warme saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven