noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de hazelnoten in een pan met weinig olie in 5 minuten goudbruin. Bestrooi met ½ koffielepel zout. Laat de geroosterde hazelnoten afkoelen.
-
Snij de bloemkool in flinterdunne plakjes met behulp van een mandoline.
-
Klop de dressingingrediënten (3 eetlepels koolzaadolie en 2 eetlepels ciderazijn) door elkaar. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Hak de geroosterde hazelnoten grof.
-
Schep de dressing door de bloemkool. Voeg veenbessen en hazelnoten toe. Werk af met plukjes tuinkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven