Frisée salade met roodbaars en gel van rode bietjes
 
                    
                    
                Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Week de gelatineblaadjes in koud water. 
- 
                    
                    Snij de bietjes in stukken en pureer met de staafmixer. Breng ze samen met de groentebouillon aan de kook. Los de uitgeknepen blaadjes gelatine erin op. Laat 2 uur opstijven in de koelkast. 
- 
                    
                    Breng de visbouillon aan de kook en pocheer de roodbaars hierin gaar. Haal de vis eruit en laat uitlekken. 
- 
                    
                    Spoel de sla en verdeel ze over de borden. Schik de vis erop. 
- 
                    
                    Bewerk de rode bietengelei met de staafmixer en giet in een knijpflesje. 
- 
                    
                    Werk het bord af met toefjes rode bietengel en enkele kervelplukjes. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                