Ravioli met zalm belle-vue, ricotta en limoncellosaus

Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ravioli
Meng de pastabloem met 2 eieren en kneed tot een gladde bol in de keukenrobot. Pak de pasta in met plasticfolie en laat 30 min rusten op kamertemperatuur.
-
Snipper voor de vulling de bieslook en de helft van de platte peterselie en de dille fijn.
-
Pel een teen look en pers fijn.
-
Verwijder het vel van de zalm en trek de zalm uit elkaar in een mengkom. Roer de ricotta, fijngesnipperde kruiden, look en mierikswortel erdoor. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Bebloem het werkoppervlak. Rol de pasta door een pastamachine dun uit tot brede linten en leg op het bebloemd werkoppervlak. Steek er 40 cirkels uit van 7,5 cm.
-
Beleg 20 cirkels in het midden met een koffielepel vulling. Klop het ei los met een scheutje water en bestrijk de randen ermee. Leg op elke belegde cirkel een tweede rondje deeg en druk voorzichtig aan rond de hoopjes vulling. Bewaar ze op bakpapier en afgedekt met plasticfolie in de koelkast tot gebruik.
-
Saus
Pel de tweede teen look en pers fijn. Pel de sjalot en snipper fijn. Bak de sjalot glazig in wat boter. Roer de look erdoor. Blus met de limoncello en laat inkoken. Voeg de visbouillon en room toe en laat koken tot een dikke saus. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Garnituur
Meng de courgettespaghetti met het citroensap en 2 kl olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Kook de aspergepunten met de ravioli 2 min in gezouten water.
-
Serveer de ravioli met de aspergepunten. Werk af met de courgettespaghetti, dille en platte peterselie. Serveer met de limoncellosaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven