Lactose , Melk , noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- Fruit
Blauwe bes
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verscheur de lollo biondasla in grote stukken. Leg in een kom.
-
Rooster de cashewnoten lichtjes in een hete pan.
-
Meng voor de dressing alle ingrediënten.
-
Snij de sneetjes brood in blokjes en bak aan in een weinig olijfolie. Laat uitlekken op huishoudpapier.
-
Snij de tofu in blokjes en bak in dezelfde pan aan in een weinig olijfolie.
-
Snij de mozzarella in 4 stukken. Schil de komkommer en snij in fijne staafjes, verwijder de zaadlijsten.
-
Doe alle ingrediënten in de kom en hussel goed door elkaar. Besprenkel met de dressing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven