Vis en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Courgette
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak een chorizo-olie: snij 100 gr chorizo in kleine blokjes. Laat deze blokjes op een zacht vuur gedurende 20 minuten trekken in 1 dl olijfolie. Zeef de olie en zet de chorizoblokjes opzij.
-
Pel de ui en het teentje look. Snipper beide fijn. Schil de wortelen en snij in kleine blokjes. Spoel de courgette en snij eveneens in kleine blokjes. Pel de tomaat, verwijder de pitjes en snij in stukjes.
-
Stoof de wortelstukjes en uisnippers glazig in 2 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout. Voeg de look, de courgetteblokjes, een takje rozemarijn, visbouillon en witte wijn toe. Laat 10 minuten op een zacht vuur sudderen. Roer net voor het opdienen de gepelde tomatenblokjes door de saus.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Kruid de zeewolffilets met peper en zout. Beleg elk stukje vis met plakjes chorizo. Zet de vis in een ovenschotel en giet er wat chorizoolie bij.
-
Gaar de vis gedurende 10 à 12 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Verdeel de groentemengeling over de borden. Schik in het midden van elk bord het stukje vis. Dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven