Shandong garnalen
Schaaldieren , Pindanoten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Snij de scampi’s in langs de rugzijde en verwijder het darmkanaal. 
- 
                    
                    Snipper wat groen van de lente-ui in schuine fijne ringen voor de afwerking. Snij de rest in stukken van 3 à 4 cm. 
- 
                    
                    Pel de look en snipper fijn. Schil de gember en snij in julienne. 
- 
                    
                    Verhit wat arachideolie in een wok. 
- 
                    
                    Roerbak de scampi’s roze. Schep met een schuimspaan uit de wok en bewaar apart. 
- 
                    
                    Voeg de look, gember en lente-ui toe aan de olie in de wok. Roer de passata, suiker en sambal erdoor en voeg de scampi’s weer toe. 
- 
                    
                    Blus met de droge sherry en sojasaus. Dek af en laat 2 min doorwarmen. 
- 
                    
                    Werk af met groen van lente-ui en koriander. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                