Krokant gebakken kabeljauwspiesje met Gandaham en mosterdmayonaise

Vis , Mosterd en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de sla en scheur in mooie plukjes.
-
Snij het kabeljauwhaasje in 6 gelijke blokjes.
-
Wikkel elk blokje in een plakje Gandaham. Steek vast met een prikker.
-
Meng de mosterd met de mayonaise. Kruid met peper en zout.
-
Laat de arachideolie warm worden. Bak de spiesjes krokant in de hete olie. Zet nog 5 minuten in een voorverwarmde oven op 170°C.
-
Schik de spiesjes op een bord, werk af met een blaadje sla en de mosterdmayonaise.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders