Krokant gebakken kabeljauwspiesje met Gandaham en mosterdmayonaise

2Vis30minPrint
Ingrediënten
  • 300 g kabeljauwhaasje
  • 6 plakjes Gandaham
  • 4 eetlepels Boni Selection mayonaise
  • 1 eetlepel Boni Selection mosterd
  • 1 krop friséesalade
  • arachideolie
Recept

1. Reinig de sla en scheur in mooie plukjes.
2. Snij het kabeljauwhaasje in 6 gelijke blokjes.
3. Wikkel elk blokje in een plakje Gandaham. Steek vast met een prikker.
4. Meng de mosterd met de mayonaise. Kruid met peper en zout.
5. Laat de arachideolie warm worden. Bak de spiesjes krokant in de hete olie. Zet nog 5 minuten in een voorverwarmde oven op 170°C.
6. Schik de spiesjes op een bord, werk af met een blaadje sla en de mosterdmayonaise.

< naar recepten