Gepofte ui met Gandaham en mosterd

dfc0fd715aa150c6aa80d08f41546452d77198f8f556082801c8fb5d1223c462.jpg

Allergenen

Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Draai de grote uien in aluminiumfolie en leg ze aan de zijkant van de BBQ.

  2. Haal na 45 min de uien uit de folie, wanneer ze zacht zijn. Laat eventjes afkoelen en snij dan de bovenkant van de ui af met een broodmes. Hou apart.

  3. Was de peterselie en hak fijn. Hak de cashewnoten fijn.

  4. Haal de binnenkant van de ui met een lepel eruit en hak dat fijn. Meng de gehakte ui met de fijngesneden Gandaham, geraspte Parmezaanse kaas, gehakte peterselie en cashewnoten. Breng op smaak met mosterd, peper en zout.

  5. Vul de ui op met de mengeling, zet het hoedje er terug op en verwarm op een matige BBQ. Serveer als bijgerecht.