Schaaldieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de appel en snij in gelijke, geen te grote blokjes.
-
Laat de scampi’s ontdooien.
-
Smelt een klontje boter in een hete braadpan. Voeg de scampi’s toe en kruid goed met currypoeder. Gaar de scampi’s, maar niet te lang, anders worden ze taai. Haal de scampi’s uit de pan.
-
Smelt een nieuw klontje boter in dezelfde pan en doe de appelstukjes er nu in. Roer het aanbaksel van de curry los. Kruid de appeltjes met nog wat extra curry en ook kaneel.
-
Laat de appeltjes smeuïg worden. Voeg vervolgens de scampi’s opnieuw toe.
-
Giet de room erbij en proef.
-
Kruid met zout en indien nodig met nog wat extra curry.
-
Serveer de scampi’s en appeltjes in een diepe kom en geef er sneetjes stokbrood bij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven