Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pesto: mix 100 gr rucola met de pijnboompitten, Parmezaanse kaas en 1 dl olijfolie in de blender tot een smeuïge massa. Kruid de pesto met peper en zout. Hou apart.
-
Schik de rest van de rucola op de borden.
-
Reinig de champignons en snij in fijne plakjes. Verdeel de champignons over de rucola. Kruid met peper en zout. Besprenkel met olijfolie.
-
Verdeel de pesto in kleine potjes en schik die telkens in het midden van het bord.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven