Carpaccio van Romatomaat & buffelmozzarella PT30M 4 porties 100 g Spar rucola 5 eetlepels Spar olijfolie 4 romatomaten 3 eetlepels gehakte, verse basilicum 1 koffielepel limoensap 375 g buffelmozzarella 1 koffielepel zoete chilisaus

Carpaccio van Romatomaat & buffelmozzarella

e761948ab4a0285c64a06bcf78a2c02b3b2e8ccec2774971d971000944e6a1d0.jpg

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Doe de dressingingrediënten in de blender en mix. Breng verder op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Voeg indien nodig nog wat limoensap toe.

  2. Snij de mozzarella in plakjes. Schik ze op een bord en overgiet met de van de dressing. Dek af met plasticfolie en laat 15 minuten marineren.

  3. Snij de tomaten in flinterdunne plakjes en schik ze in cirkels op de borden. Leg de plakjes mozzarella er half op. Plaats de rucola in het midden en besprenkel met de rest van de dressing. Kruid met peper en zout.

  4. Serveer onmiddellijk.