Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de kruiden en pluk de verschillende blaadjes. Zwier goed droog en meng in een kom.
-
Ontpit de kersen.
-
Schik de friséesalade in een kommetje. Meng de kruiden goed en drapeer een toefje kruiden in het midden van het bord.
-
Leg de sneetjes gerookte eendenborst op de sla en schik de ontpitte kersen ertussen.
-
Kruid met peper en zout. Besprenkel met wat fijne olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven