Bruschetta met beukenzwam en gerookte eendenborst

Gluten , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en pers fijn.
-
Bak de beukenzwammen mooi bruin in arachideolie. Blus met de sojasaus en sushiazijn.
-
Snij de ciabatta in 6 schuine schijfjes. Besprenkel met arachideolie. Bak 10 min op 200°C in een voorverwarmde oven.
-
Snipper de eendenborstfilet in fijne reepjes.
-
Verdeel de beukenzwammen over de stukken ciabatta. Werk af met snippers eendenborst. Maal er zwarte peper over. Versier met blaadjes koriander.