Vis , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak de schijfjes aardappel aan in een beetje olijfolie.
-
Warm de zuurkool op en kruid met peper en een beetje zout.
-
Leg de sneden zalm open in 2 porties. Schik de gebakken aardappelen en de zuurkool op de zalm.
-
Snipper de dille fijn. Verdeel een deel over de zuurkool. Rol de zalm op.
-
Serveer met een yoghurtmosterddillesausje: meng de yoghurt met de rest van de dille en een koffielepel mosterd. Kruid met peper en zout.
-
Leg 2 rolletjes zalm op een bord. Serveer met de saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven