Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe een handvol ijsblokjes in een schenkkan. Giet de wijn en de cognac over de ijsblokjes. Roer de suiker erdoor tot deze oplost. Overgiet met spuitwater en sinaasappelsap. Plaats in de koelkast.
-
Snij flinterdunne plakjes van de citroen en de sinaasappelen.
-
Doe het fruit in een gekoelde kom. Schenk de sangria er over en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven