Coquilles met erwtjescrème en krokantje van Italiaanse ham PT2H 4 porties 1 el munt 3 dl Boni melk 4 sneetjes Spar Italiaanse ham 300 g erwtjes 3 dl kippenbouillon 1 eetlepel dragon 4 sint-jakobsnootjes Cuissana

Coquilles met erwtjescrème en krokantje van Italiaanse ham

5796bb906eb9df5e1d10ab73fcd9227bff13a8308435817dd094413d7ba0afa0.jpg

Allergenen

Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Droog de Italiaanse ham in een oven van 100°C gedurende 2 uur tot ze krokant is.

  2. Kook de erwtjes in 10 minuten gaar in de melk en kippenbouillon met dragon- en muntblaadjes.

  3. Giet de erwtjes af en pureer tot een crème. Kruid met peper en zout.

  4. Paneer de sint-jakobsvruchten in Cuissana en bak ze kort op een hete barbecue of grillpan.

  5. Dresseer het bord met een streep erwtjescrème. Schik de coquilles erbij en leg de gedroogde ham erboven. Werk af met wat grof zeezout.