Pakketje van gerookte zalm met ijsbergsla en rucolamierikswortelsaus

Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de look, rucola, olie, melk en geraspte mierikswortel in de keukenmachine en mix tot een gladde puree. Schep de yoghurt erdoor en breng op smaak met zeezout en versgemalen zwarte peper.
-
Hou 4 bladeren ijsbergsla apart en snij de rest in fijne reepjes.
-
Verpak de reepjes ijsbergsla in de sneetjes gerookte zalm. Plaats de pakketjes op een blad ijsbergsla. Werk af met bieslooksnippers.
-
Serveer met rucolamierikswortelsaus en sneetjes getoast brood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven