Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Blancheer de rijstvermicelli 1 min in kokend water. Spoel af onder koud, stromend water en knip in stukjes.
-
Snij de komkommer in linten.
-
Snij de radijsjes in julienne en de spinazieblaadjes fijn.
-
Dipsaus: roer de mierikswortel door de zure room en schep 2 el door de rijstvermicceli.
-
Snij 16 lange bieslooksprieten af.
-
Vul een platte kom met lauwwarm water. Dompel het rijstvel 10 sec in het water tot het zacht en plakkerig aanvoelt. Haal het vel met beide handen tussen duim en wijsvinger uit het water en leg op een vochtige, schone handdoek.
-
Leg 2 komkommerlinten en een snee zalm op het rijstvel. Vul verder met spinazie, plukjes dille, rijstvermicelli en radijs.
-
Vouw het vel strak om de onderkant heen en vouw de zijkanten naar binnen. Schik er een bieslookspriet op en rol de loempia strak op. Bewaar onder een vochtige doek tot je ze gaat serveren.
-
Serveer met de rest van de dipsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven