Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder het vel en de graten van de makreel. Trek het vlees uit elkaar en doe in een kom. Besprenkel met het sap van ½ limoen.
-
Pel de ui en snipper fijn. Hak de bieslook en peterselie fijn. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de rode peper en hak het vruchtvlees fijn.
-
Meng de olie met de azijn, fijngesnipperde ui, bieslook, peterselie en rode peper. Schep dit door de makreelstukjes.
-
Snij de komkommer en tomaten in fijne plakjes. Schik een laagje komkommer op het bord en leg in het midden een rozet van tomatenplakjes. Breng op smaak met limoensap en zout. Verdeel de chiquetaille van makreel erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven