Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Gepekelde groenten: breng de witte wijn, witte wijnazijn, het water en de suiker aan de kook. Voeg de smaakmakers eraan toe. Laat 15 minuten trekken. Zeef.
-
Snij de wortels, champignons, radijsjes en sjalotten in stukjes. Breng aan de kook met de gezeefde aromatenbouillon. Zet van het vuur, dek af met plasticfolie en laat afkoelen. Je kan dit perfect enkele dagen op voorhand doen en in de koelkast bewaren.
-
Paprikacrème: pel de sjalot en snipper fijn. Snij de paprika in 4 en verwijder de zaadlijsten. Snij in stukjes.
-
Stoof de sjalot- en paprikastukjes aan in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Voeg de room toe en laat tot de helft reduceren. Mix alles fijn en zeef.
-
Snij de gerookte makreel in stukjes.
-
Serveer de gepekelde groentjes in kleine kommetjes en verdeel de gerookte makreel erbij. Werk af met paprikacrème en een blaadje jonge spinazie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven