Burrata met koude crème van kerstomaatjes en basilicumolie

2Geen vlees/vis15minPrint
Ingrediënten
  • 2 bollen burrata
  • 250 g kerstomaatjes
  • 5 el Boni Selection olijfolie
  • 2 teentjes look
  • 1 kl droge oregano
  • 1 kl Boni Selection honing
  • verse basilicum
  • 1 dl Boni Selection olijfolie
Recept
  1. Tomatencrème: laat de kerstomaatjes 15 min garen in een pan met 5 el olijfolie, look, oregano en honing. Kruid met peper en zout.
  2. Doe alles in een blender en mix tot een crème. Laat de crème koud worden in de koelkast.
  3. Basilicumolie: mix een 20-tal blaadjes basilicum met 1 dl olijfolie, tot de basilicum heel fijn is.
  4. Verdeel de tomatencrème over 2 diepe borden.
  5. Leg een bol burrata in de crème.
  6. Werk af met een paar druppels basilicumolie en een paar blaadjes basilicum.
< naar recepten