Tatin van kastanjechampignons en walnoten

Tatin van kastanjechampignons en walnoten

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Pel de uien. Snij ze in partjes. Borstel de paddenstoelen schoon. Halveer de grote exemplaren.

  3. Verwarm 3 eetlepels olijfolie in een pan. Stoof de partjes ui hierin zacht. Voeg champignons, suiker, zout en peper toe en roerbak. Haal van het vuur en voeg de verse kruiden en walnoten toe.

  4. Bedek de bodem van een vorm met bakpapier. Giet de champignonmengeling erop. Verkruimel de kaas erover. Bedek met het bladerdeeg.

  5. Stop de randen van het deeg onder de champignons.

  6. Bak in 40 minuten goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven. Laat 5 minuten afkoelen. Keer voorzichtig om op een plat bord. (Tip: leg daarvoor eerst het bord op de vorm en draai dan om.)

  7. Verwijder het bakpapier. Werk af met verse tijm en serveer. Lekker met een frisse salade.