Hartige tatintaartjes met camembert en walnoot
Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij in partjes.
-
Verwarm de oven op 180°C.
-
Smelt de suiker met een scheutje water in een pan en laat karamelliseren. Haal van het vuur als de karamel een goudgele kleur heeft. Doe de boter er voorzichtig bij en roer tot een glad geheel.
-
Verdeel de karamel over de taartvormpjes. Schik de appelen in de karamel. Rol het kruimeldeeg uit, snij er 4 cirkels uit en leg die over de appelen. Prik met een vork gaatjes in het deeg. Bak de taartjes 25 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal de taartjes uit de oven en draai ze elk in een bordje om.
-
Leg er stukjes camembert op en laat deze zachtjes smelten.
-
Schik de walnoten erover en werk af met de rucola.
-
Werk af met een scheutje balsamicoazijn en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven