Toast met kruidenkaas en gemarineerde geroosterde tomaatjes

Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Pel de teentjes look en snij 1 teentje in plakjes. Doe de plakjes in een kom met de dragon, olie, suiker en azijn. Klop alles goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
-
Borstel de tomaatjes in met deze dressing. Schik ze in een bakblik en besprenkel met de rest van de dressing. Rooster ze ± 30 minuten in de voorverwarmde oven tot de velletjes openbarsten.
-
Roer de roomkaas los met de melk en schep de bieslooksnippers erdoor. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Bestrijk de sneden brood met olie en rooster ze goudbruin. Snij het overgebleven teentje look doormidden. Wrijf het geroosterde brood in met de doorgesneden look.
-
Bestrijk de toast met kruidenkaas. Schik de tomaatjes erop en besprenkel met het vrijgekomen vocht.
-
Serveer met salade.