Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Groene selder
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij voor de salade de selder, lente-ui en paprika zeer fijn. Schep de fijngesneden groentjes, de veldsla en de blaadjes verse munt onder elkaar.
-
Schil voor de dressing de komkommer en rasp hem fijn. Meng met de look en het citroensap door de yoghurt.
-
Snij de overige blaadjes munt zeer fijn en schep door de yoghurt. Breng de dressing op smaak met zeezout.
-
Verdeel de salade over borden en besprenkel met Griekse olijfolie. Serveer met de yoghurtdressing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven