Rucolaslaatje met kaasje & walnotenhoningdressing

Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de rucolamix, zwier droog en schik in een grote kom.
-
Snij de stronkjes witloof fijn en strooi over de rucola.
-
Schik de geitenkaasjes of de Petit Binôme (in 4 gesneden) op de sla.
-
Versier met de walnoten en Vitality mix.
-
Dressing: meng de ciderazijn met de vloeibare honing. Voeg de notenolie druppelsgewijs toe en blijf kloppen tot de vinaigrette lichtjes begint te binden. Kruid met peper en zout.
-
Werk het slaatje net voor het opdienen af met de dressing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders