Quinoa met rode biet, radijsjes en Brabantse plattekaas

Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de radijsjes grondig in koud water. Snij het topje eraf en verwijder het bladgroen. Snij in fijne kwartjes. Hou koel in de koelkast.
-
Kook de quinoa in kokend gezouten water gedurende 15 minuten. Laat nog 5 minuten wellen. Giet af en verfris in ijskoud water. Giet af en laat uitlekken.
-
Snij de voorgekookte rode bieten in plakjes van ½ cm dik. Snij vervolgens in fijne dobbelsteentjes (brunoise). Meng de rode bietblokjes onder de afgekoelde quinoa.
-
Meng het rode bietensap uit de verpakking met de olijfolie en het sap van 1 limoen. Kruid met peper en zout. Meng onder de quinoa en laat 30 minuten trekken.
-
Strijk op het bord een mooie lepel platte kaas uit. Schik hierop de gemarineerde quinoa met rode bietblokjes. Werk af met de kwartjes radijs.