Tramezzini met gerookte zalm, rode biet, komkommer en mierikswortel
Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de komkommer en rode biet flinterdun met de mandoline. Snij de dille fijn.
-
Bestrijk een snede tramezzini met zure room. Kruid met peper en zout en bedek met plakjes komkommer.
-
Schik de zalm erop, bestrijk met mierikswortel en dek af met een snede tramezzini.
-
Bestrijk met zure room. Kruid met peper en zout en bedek met plakjes rode biet. Bestrooi met fijngesneden dille en bestrijk met mierikswortel.
-
Dek af met een snede tramezzini en bestrijk met zure room. Kruid met peper en zout en bedek met plakjes komkommer.
-
Schik de zalm erop, bestrijk met mierikswortel. Bestrooi met dille en dek af met een snede tramezzini.
-
Bestrijk met zure room, kruid met peper en zout. Bedek met plakjes rode biet, bestrooi met fijngesneden dille en bestrijk met mierikswortel.
-
Dek af met een snede tramezzini.
-
Snij in driehoeken en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven