Tramezzini met gerookte zalm, rode biet, komkommer en mierikswortel

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de komkommer en rode biet flinterdun met de mandoline. Snij de dille fijn.

  2. Bestrijk een snede tramezzini met zure room. Kruid met peper en zout en bedek met plakjes komkommer.

  3. Schik de zalm erop, bestrijk met mierikswortel en dek af met een snede tramezzini.

  4. Bestrijk met zure room. Kruid met peper en zout en bedek met plakjes rode biet. Bestrooi met fijngesneden dille en bestrijk met mierikswortel.

  5. Dek af met een snede tramezzini en bestrijk met zure room. Kruid met peper en zout en bedek met plakjes komkommer.

  6. Schik de zalm erop, bestrijk met mierikswortel. Bestrooi met dille en dek af met een snede tramezzini.

  7. Bestrijk met zure room, kruid met peper en zout. Bedek met plakjes rode biet, bestrooi met fijngesneden dille en bestrijk met mierikswortel.

  8. Dek af met een snede tramezzini.

  9. Snij in driehoeken en serveer.