Glaasje met rolmops, komkommer, radijs, rode biet en Griekse yoghurt

noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal de rolmops uit de bokaaltjes en snij in kleine stukjes.
-
Spoel de komkommer en appel. Snij beide met de mandoline in staafjes. Besprenkel met een beetje citroensap tegen het verkleuren. Hou een paar staafjes komkommer opzij voor de afwerking.
-
Dep de rode biet goed af met keukenpapier (om te voorkomen dat alles rood wordt) en snij met de mandoline in staafjes.
-
Meng de rest van het mengsel met de yoghurt, kerriepoeder, peper en zout.
-
Leg de rolmops en het komkommeryoghurtmengsel in laagjes in het glas.
-
Doe wat wasabinoten in de vijzel en stamp fijn.
-
Werk af met een beetje komkommer, een takje dille en stukjes wasabinootjes die zorgen voor een pittige crunch.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders