Quinoasalade met groenten, gerookte makreel en citroenkruidendressing PT30M 4 porties 2 el verse kruiden 400 g Boni Selection quinoa 1 dl koolzaadolie 1 el wittewijnazijn 200 g Spar gerookte makreelfilet 1 paprikapoeder 1 courgette 1 aubergine Boni olijfolie 1 bio citroen

Quinoasalade met groenten, gerookte makreel en citroenkruidendressing

Allergenen

Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Dressing: meng de zeste en het sap van de citroen met de koolzaadolie, witte wijnazijn en verse kruiden. Kruid met peper en zout.

  2. Snij de courgette, aubergine en paprika in kleine reepjes en bak kort aan in olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. Kook de quinoa zoals vermeld op de verpakking.

  4. Meng de nog warme quinoa met de dressing en kortgebakken groenten.

  5. Verwijder het vel van de makreel en breek in grove stukken. Meng de stukken onder de salade.