Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Steek het klokhuis uit de appel en snij het vruchtvlees met de schil in kleine blokjes. Besprenkel met citroensap en 1 koffielepel water.
-
Schil de komkommer, verwijder de pitjes en snij in kleine blokjes. Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes. Schep door de appelblokjes.
-
Hak de koriander fijn. Meng de azijn met de olie en kruid met peper en zout.
-
Verwijder de harde bladeren van het citroengras en snipper de kern heel fijn. Meng door de tartaar. Schep de dressing en de koriander er ook door. Breng verder op smaak met peper en zout. Laat een half uur rusten in de koelkast.
-
Schik de maatjesfilets in een serveerring. Vul op met de tartaar en serveer onmiddelijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven