Wrap met forelsalade, appel en tartaardressing PT35M 4 porties 4 volkorenwraps 100 g Boni Bio jonge slascheuten 175 g Boni bio geraspte worteltjes 250 g Spar gerookte forelfilet 1 Granny Smith 100 g verse kaas (roomkaas) 50 g Boni zure room 250 g Spar vastkokende aardappelen 50 g Boni doperwten 3 Spar eieren 100 g Griekse yoghurt 0 bosje bieslook 1 bosje krulpeterselie 1 ei 1 sjalot

Wrap met forelsalade, appel en tartaardressing

ed82274320d1b221267f4ebcb5b1f8c575b208b226459068e2425824fd17c8a4.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Forelsalade

    Schil de aardappel en snij in fijne blokjes. Breng licht gezouten water aan de kook en kook de aardappelblokjes 5 à 7 min. Voeg de laatste 2 min de erwten toe. Giet af en verfris.

  2. Kook de eieren 8 min. Laat afkoelen en pel ze. Prak fijn met een vork.

  3. Snij de ongeschilde appel in blokjes.

  4. Prak de forelfilet fijn met een vork. Meng de forel met de roomkaas, zure room, appel, aardappelblokjes en erwten. Kruid met zwarte peper en zout.

  5. Dressing

    Snipper de bieslook en krulpeterselie fijn. Mix het eigeel en de groene kruiden door de Griekse yoghurt.

  6. Pel de sjalot en snipper fijn. Roer door de dressing. Kruid met zwarte peper en zout.

  7. Beleg elke wrap met wat jonge sla, geraspte wortelen en forelsalade. Leg de stukjes ei erop en rol de wraps strak op. Serveer met de tartaardressing.