Wrap met forelsalade, appel en tartaardressing

Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Forelsalade
-
Schil de aardappel en snij in fijne blokjes. Breng licht gezouten water aan de kook en kook de aardappelblokjes 5 à 7 min. Voeg de laatste 2 min de erwten toe. Giet af en verfris.
-
Kook de eieren 8 min. Laat afkoelen en pel ze. Prak fijn met een vork.
-
Snij de ongeschilde appel in blokjes.
-
Prak de forelfilet fijn met een vork. Meng de forel met de roomkaas, zure room, appel, aardappelblokjes en erwten. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Dressing
-
Snipper de bieslook en krulpeterselie fijn. Mix het eigeel en de groene kruiden door de Griekse yoghurt.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Roer door de dressing. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Beleg elke wrap met wat jonge sla, geraspte wortelen en forelsalade. Leg de stukjes ei erop en rol de wraps strak op. Serveer met de tartaardressing.