Selder , Eieren , Vis , Gluten , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de rijst gaar volgens de bereidingstijd op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
-
Breng water aan de kook en kook de eieren 4 min. Giet af en laat schrikken.
-
Roerbak de wokmix gaar in wat arachideolie. Laat afkoelen en zet afgedekt in de koelkast.
-
Snipper de lente-uitjes fijn. Snij de komkommer in blokjes. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.
-
Bij het serveren
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Leg het zalmhaasje in een ovenschotel. Bestrooi met de wasabi-sesamkruiden.
-
Bak 8 min in de voorverwarmde oven.
-
Pel de eieren en halveer.
-
Verhit wat arachideolie in een wok. Bak de rijst erin en roer dan de groenten erdoor. Blus met ketjap en sojasaus.
-
Werk de rijst af met komkommerblokjes, lente-ui en chilipeper.
-
Serveer de zalm en het eitje erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven