Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Week de houtsnippers (smoking chips) in water. Giet het water af en vul de bodem van de rookdoos met de houtsnippers. 
- 
                    
                    Start de barbecue ondertussen en laat de kolen goed heet worden. 
- 
                    
                    Heb je geen rookdoos, maak dan een zakje van aluminiumfolie. Vul dit met houtsnippers, sluit goed af en prik er aan alle zijden gaatjes in. 
- 
                    
                    Plaats de rookdoos of aluminiumfolie tussen de hete kooltjes. 
- 
                    
                    Bestrijk de zalm met olijfolie en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Knijp er vers citroensap over. 
- 
                    
                    Leg de zalm op de grill en sluit het deksel van de barbecue. 
- 
                    
                    Rook gaar in 20 à 40 minuten afhankelijk van de dikte van de vis en de temperatuur van de barbecue. 
- 
                    
                    Werk af met wat citroenzeste. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                