Selder , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het groen van de prei en was het. Snij het groen fijn.
-
Verhit de olie zachtjes op het vuur (opgelet: niet te heet).
-
Voeg het versneden preigroen toe aan de olie en mix glad met behulp van een staafmixer.
-
Giet alles door een fijne zeef en bewaar de bekomen jus in de frigo.
-
Pel de ui, was de preistengel en schil de knolselder.
-
Snij alle groenten fijn. Snij ook het witlof fijn.
-
Stoof alle groenten aan in boter zonder ze te kleuren.
-
Bevochtig de groenten met de bouillon en room.
-
Laat 30 min zachtjes koken.
-
Mix de soep glad en kruid met peper en zout.
-
Snij de zalm in kleine, hapklare stukjes en pocheer de zalm in de hete soep.
-
Serveer de soep met de zalm en werk af met tuinkers en met de olie van prei.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven