Bruschetta met geitenkaas, gerookte sprot en zoete puntpaprika PT30M 6 porties 6 sneetjes ciabatta 2 zoete puntpaprika Spar Griekse olijfolie 1 verpakking Spar zachte geitenkaas 1 teentje knoflook 6 gerookte sprotjes

Bruschetta met geitenkaas, gerookte sprot en zoete puntpaprika

25c59e402a95320f99c2c414c831080fc56895cc4cee98a3100bd9ddf62da54d.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rooster de paprika’s onder een hete grill tot ze zwart geblakerd zijn en blazen vertonen. Stop ze in een afgesloten plastic zak en laat afkoelen. Pel ze en snij het vruchtvlees in reepjes.

  2. Bestrijk de sneetjes ciabatta met olijfolie. Rooster ze in de oven of broodrooster.

  3. Pel het teentje look en snij middendoor. Wrijf de warme sneetjes brood in met het doorgesneden teentje knoflook.

  4. Leg de sprotjes kort op een warme barbecue.

  5. Besmeer de sneetjes ciabatta met geitenkaas. Schik de sprotjes erop. Werk af met reepjes paprika. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.