Bruschetta met geitenkaas, gerookte sprot en zoete puntpaprika

Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de paprika’s onder een hete grill tot ze zwart geblakerd zijn en blazen vertonen. Stop ze in een afgesloten plastic zak en laat afkoelen. Pel ze en snij het vruchtvlees in reepjes.
-
Bestrijk de sneetjes ciabatta met olijfolie. Rooster ze in de oven of broodrooster.
-
Pel het teentje look en snij middendoor. Wrijf de warme sneetjes brood in met het doorgesneden teentje knoflook.
-
Leg de sprotjes kort op een warme barbecue.
-
Besmeer de sneetjes ciabatta met geitenkaas. Schik de sprotjes erop. Werk af met reepjes paprika. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.