Bruschetta met geroosterde zoete puntpaprika, avocado en mozzarella

Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg de paprika’s in hun geheel op een bakplaat met siliconenmatje of bakpapier. Zet in een heteluchtoven op 180°C gedurende 45 minuten.
-
Haal de paprika’s uit de oven en trek het vel eraf. Snij ze open en verwijder de zaadjes.
-
Snij het stokbrood in stukjes en rooster ze.
-
Bedek de stukjes stokbrood met de geroosterde paprika’s.
-
Snij de avocado’s middendoor en verwijder de schil en pit. Snij de avocado in stukjes. Leg de avocado op de geroosterde paprika’s.
-
Laat de buffelmozzarella uitlekken en snij in stukjes. Leg ze boven de avocadostukjes.
-
Bedruip het geheel met wat olijfolie. Kruid goed met versgemalen peper en zout. Werk af met wat fijngesnipperde peterselie.