Bruschetta met geroosterde paprika en geitenkaas

Bruschetta met geroosterde paprika en geitenkaas

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de ciabatta in 8 sneden van 1 cm.

  2. Pel het teentje look en snipper fijn. Pluk de basilicumblaadjes en snij fijn.

  3. Rooster de paprika’s aan alle zijden onder een hete grill tot ze geblakerd zijn. Laat ze afkoelen in een goed afgesloten kom of plasticzak.

  4. Pel de paprika’s en verwijder steelaanzet en zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in fijne reepjes en doe samen met het vrijgekomen sap in en kom. Schep de looksnippers en basilicumblaadjes erdoor.

  5. Breng op smaak met oregano, olijfolie, balsamicoazijn, peper en zout. Zet in de koelkast en laat marineren tot gebruik.

  6. Toast de sneden ciabatta en druppel er wat olijfolie over. Bestrijk met geitenkaas en verdeel de paprikareepjes erover.