Allergenen
Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Trek de druiven in 4 trosjes, besprenkel met olijfolie en bestrooi met tijmnaaldjes en zeezout.
-
Plaats 10 à 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Rooster het brood en bestrijk met ricotta.
-
Schik de trosjes geroosterde druiven erop en druppel er wat honing over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven