Bruschetta met geitenkaas en rucola
 
                    
                    
                Allergenen
                
                
                    Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Snij het brood in sneetjes van 1 cm. 
- 
                    
                    Meng de olijfolie met de geperste look en smeer hiermee 1 kant van het brood in. 
- 
                    
                    Rooster het brood tot het aan beide kanten lichtbruin is. 
- 
                    
                    Snij dunne plakjes geitenkaas en verdeel deze over de geroosterde sneetjes brood. Zet nog even in de oven tot de geitenkaas een beetje gesmolten is. 
- 
                    
                    Snij de rode ui in dunne ringen. 
- 
                    
                    Werk de bruschetta af met de uiringen en de rucolablaadjes. Kruid met zwarte peper. 
- 
                    
                    Besprenkel met wat extra olijfolie. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
            Sluiten
            Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                