Bruschetta met geitenkaas & raketsla

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bestrijk de sneden ciabatta met olijfolie en rooster ze in de oven of broodrooster.
-
Meng de balsamicoazijn en suiker door de rest van de olie en breng de dressing op smaak met peper en zout. Schep de helft van de dressing door de raketsla.
-
Wrijf de warme boterhammen in met de doorgesneden look, beleg met gedroogde ham en raketsla, verdeel er de geitenkaas over en bestrooi met zonnebloempitten.
-
Besprenkel met de rest van de dressing en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders