Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg de puntpaprika's in een hete oven van 180°C, tot het vel van de paprika verschrompelt.
-
Haal ze uit de oven, leg in een kom, dek af met plasticfolie en laat 15 min rusten. Verwijder het vel voorzichtig. Snij in 2 helften en verwijder de zaadjes.
-
Stoof de paprika’s aan in hete olijfolie. Blus met de wijnazijn, voeg de suiker toe en laat zachtjes inkoken. Hou apart.
-
Snij de bloedworst in 6 plakjes. Bak deze krokant in hete olijfolie.
-
Pel het teentje look. Wrijf de licht krokant gebakken bruschetta's in met het teentje look en wat jus van de puntpaprika's.
-
Schik hierop een reepje puntpaprika. Serveer de bloedworst erop en werk af met vers gehakte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven